-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17125 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

دليل حنيف بودن اجداد پيامبر « ص » چيست ؟
اين مطلب از نظر شيعه مورد اتفاق است و از نظر اهل سنت چنانكه از كلام آلوسي كه از بزرگان علماي اهل سنّت است در تفسير روح المعاني استفاده مي شود گروه بسياري از اهل سنت نيز همين عقيده را دارند وي در ذيل آيه « و اذ قال ابراهيم لابيه آزر » مي گويد آنچه گروه بسياري از اهل سنت بدان اعتماد كرده اند اين است كه آزر پدر حضرت ابراهيم نبوده است آنان ادعا كرده اند كه در زمره ي پدران پيامبر اصلاً كافري وجود نداشته است و گفته است كه در اين زمينه هم رساله هايي تاليف كرده اند و دليلهايي در آنها براي اثبات اين مطلب آورده اند . و برخي از آن دليلها را نقل كرده است .
از جمله دليلهايي كه بر اين مطلب دلالت دارد آيه شريفه : « و تقلبك في الساجدين » به ضميمه ي احاديثي است كه در ذيل آن آمده است . آيه مذكور به ضميمه ي آيات قبل از آن از اين قرار است : « و توكل علي الغزيز الرحيم الذي يريك حين تقوم و تقلبك في الساجدين؛ و بر خداي عزيز و مهربان توكل كن خدايي كه ترا وقتي كه مي ايستي و تحول ترا در سجده كنندگان مي بيند . »
سيوطي از علماي اهل سنّت در تفسير الدرالمنثور از اين مرد و از ابن عباس روايت مي كند كه از پيامبر سؤال كردم و گفتم پدر و مادرم فدايت باد آن هنگام كه آدم در بهشت بود شما كجا بودي وي تبسم كرد و فرمود : در صلب آدم بودم كه به زمين فرود آمد و من در صلب پدرم نوح در كشتي سوار شدم و در صلب پدرم ابراهيم به آتش افكنده شدم . . . همواره خداوند مرا از صلبهاي پاك و پاكيزه و مصفّي و مهذّب منقل مي ساخت .
اين جمله با صراحت دلالت دارد كه پيامبر در صلب و رحم مشرك و كافري قرار نگرفته است چه اين كه كافر و مشرك مصفّي و مهذّب و طيب نمي باشد .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.